Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: از ساعت دو بامداد تا هشت صبح امروز یک زمان قطعی داشتیم که آن را از قبل به اپراتورها و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت ثابت (اف.سی.پی) اطلاع داده بودیم که در این زمان ممکن است کاربران با اختلال مواجه شوند.

«سجاد بنابی» نایب رییس شرکت ارتباطات زیرساخت در گفت و گویی گفت : به‌روز رسانی تجهیزات شرکت زیرساخت تا ساعت ۴:۱۵ منجر به قطعی اینترنت بین‌الملل نشد اما پس از آن برای حدود ۴۰ دقیقه، ۳۰ تا ۴۰ درصد کاربران قطعی اینترنت بین‌الملل داشتند و پس از آن همه چیز به حالت عادی برگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابی در خصوص همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت با اپراتورها برای افزایش پهنای باند برای برطرف شدن کندی اینترنت گفت: از ابتدای هفته تا الان چیزی حدود ۲۵۰ گیگابیت بر ثانیه پهنای باند اینترنت خودمان و اپراتورها را افزایش داده ایم.

او در پاسخ به این که این ظرفیت توانسته به افزایش سرعت اینترنت منجر شود یا نه خیر گفت: ظرفیت پهنای باند اپراتورها مناسب است و در لایه زیرساخت شبکه مشکلی نداریم اما باندهای فرکانسی که در دسترس اپراتورهاست به دلیل تعداد زیاد مشترکان اشباع شده و همین مسیله آنتن دهی را با چالش رو به رو کرده است.  مدتی قبل مجلس پیشنهاد داد که باندهای فرکانسی ۷۰۰-۸۰۰ از انحصار صدا و سیما خارج شود. در شرایط این چنین اگر این باندهای فرکانسی آزاد باشد اپراتورها می‌توانند از آن برای ارایه خدمات بهتر استفاده کنند.

 آینده فناوری در گرو باند فرکانسی ۷۰۰-۸۰۰ است. تکنولوژی اصلی که در آینده با آن روبه‌رو می‌شویم ۵G  (نسل پنجم ارتباطات) است که بستر ارتباطات با یوز کیس‌های IOT (اینترنت اشیا) به حساب می‌آید. IOT با اتصال (connectivity) بسیار بالا معنا پیدا می‌کند که زیرساخت مورد نیاز آن صرفا با استفاده باند فرکانسی ۷۰۰-۸۰۰  مهیا می‌شود. باندی که سالهاست در انحصار صدا و سیماست و مذاکره بر سر آزادسازی آن تا این لحظه به نتیجه نرسیده است.

اصرار برای آزادسازی فرکانس ۷۰۰-۸۰۰ به این دلیل است که که هر چقدر باند فرکانسی پایین باشد کارایی آن نسبت به باندهایی مانند ۲۱۰۰ و ۲۶۰۰ بالاتر می‌رود. مشخصه باند فرکانسی پایین این است که پوشش‌دهی بسیار بالا دارد. این باند فرکانسی می‌تواند سایت اپراتورها را تا ۸-۷ کیلومتر پوشش دهد. در حالی که استفاده از باندهای بالا باعث می‌شود اپراتورها هزینه زیادی را ظرف احداث سایت کنند.

بودجه اپراتورها، یک مخزن ثابت است و از این مخزن برای نادرستی استفاده می‌شود. می‌توان به جای این که اپراتور دو سایت اضافه‌تر خریداری کند تا در روستاها پوشش‌دهی داشته باشند، آن پول را صرف سرمایه‌گذاری در خدمات نوین کند.

هر چند طی چند ماه گذشته خبرهای خوشی از تعاملات رگولاتوری وزارت ارتباطات به گوش می‌رسد، احتمالا با پیشنهادی که مرکز پژوهش‌های مجلس با الحاق یک بند به تبصره ۱۸ (مدیریت باندهای بسامدی ۷۰۰-۸۰۰ مگاهرتز) برای آزادسازی این فرکانس در بررسی لایحه بودجه ۹۹ ارایه کرده است، مذاکرات یکبار برای همیشه به نتیجه برسد. منبع: ایرنا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000HRh برچسب ها: اینترنت ، اینترنت بین الملل ، ارتباطات زیر ساخت

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اینترنت اینترنت بین الملل ارتباطات زیر ساخت اینترنت بین الملل باند فرکانسی ۷۰۰ ۸۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۷۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار استان در قالب احداث سایت جدید و یا ارتقاء تکنولوژی سایت‌های موجود به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند و ساکنان این مناطق به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کرده‌اند.

مجتبی صارمی با تأکید بر تسریع در اجرای طرح های ابلاغی لرستان از طرف وزارت متبوع افزود: تأمين پوشش ارتباطی دیگر روستاهای واجد شرایط در این خصوص در دست اقدام است.

در ادامه جلسه نبی الله شمسی‌فر مدیر مخابرات منطقه لرستان و نمایندگان اپراتور همراه اول برخی مشکلات و موانع موجود در اجرای پروژه های ابلاغی را مطرح کردند که تصمیمات لازم برای رفع موارد مطرح شده و تسریع در اجرای پروژه‌ها اتخاذ شد.

دیگر خبرها

  • استقبال دانشجویان از نخستین تور شهروندی عمران و پیشرفت شهرداری شیراز
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟