Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدکاظم انبارلویی، فعال سیاسی اصولگرا معتقد است وارد فتنه‌ای شدیم که می‌توان گفت فتنه سوم بعد از سال‌های ۷۸ و ۸۸ بوده است. هر ۱۰ سال گرفتار یک نبرد نرم با آمریکایی‌ها می‌شویم. دولت در این زمینه کوتاهی‌هایی کرده و مردم نیز به همان کوتاهی‌ها اعتراض دارند. در واقع این وسط با اجرای این طرح، نمک تازه‌ای روی زخم محرومین و مستضعفین پاشیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروح سخنان انبارلویی را در ادامه می‌خوانید؛

- اصولگرایان درباره اتفاقات اخیر سکوت نکرده‌اند و بیانیه‌های مختلفی دادند. برای نمونه، حزب موتلفه اسلامی هم در اعلام مواضع دبیرکل و هم حزب در این ارتباط موضع گیری کرد. همچنین رجال اصولگرا مفصل در این رابطه حرف زده و تحلیل ارائه کردند. 

اتفاقاتی که در هفته‌های اخیر رخ داد مسأله‌ای اجتماعی و اقتصادی بوده است. اصل مسأله اصلاح قیمت بنزین نیز مسأله‌ای کارشناسی بوده که دولت پای آن ایستاده است. از آنجا که دولت فعلی ناکارآمد است، در نحوه و زمان اجرای این طرح دچار اشتباهاتی فاحش شد. در حالی که ما همواره مورد تهاجم سیاسی، اقتصادی و نظامی آمریکا هستیم و باید حواس خود را بیشتر جمع کنیم.

- دولت به دلیل ناکارآمدی و کاربلد نبودن نتوانست طرح اصلاح قیمت بنزین را به درستی اجرا کند و چون توطئه اراذل و اوباش سیاسی همراه این پدیده شد، خسارت‌های زیادی به کشور وارد آمد. شما ببینید ما ۱۱۴۸ شهر در کشور داریم و در بیش از ۱۰۰۰ شهر هیچ اعتراض و تظاهراتی نظیر بانک آتش زدن و به آتش کشیدن خانه مردم رخ نداد. بی تردید در شهرهایی که دچار آشوب شدند جریان نفاق و سلطنت‌طلب و سرویس‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل فعال بودند و رسانه‌های دشمن نیز پنهان نمی کردند که چنین غائله ای را به وجود آوردند.

- مردمی که معترض واقعی بودند وقتی ماجرا را فهمیدند، دور آشوبگران را خالی کردند و این غائله در عرض ۴۸ساعت جمع شد. در حالی که اگر مردم معترض بودند اعتراضات هفته‌ها به طول می انجامید. و لذا دیدیم که پس از خوابیدن غائله و آشوب، همین مردمی که به نحوه اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین اعتراض داشتند به خیابان ها ریخته و از نظام دفاع کرده و اقدامات شرورانه منافقین و سلطنت طلبان را محکوم کردند. این موارد نکاتی بود که در بیانیه های اصولگرایان و رهبران سیاسی اصولگرا مطرح شدند. در این میان، مطلبی که بسیار مهم بوده بیانیه مربوط به سران فتنه و ۷۷ نفر از اصلاح طلبان بود که رسما از سلطنت طلبان و آشوبگران دفاع کردند.

- کسانی که چنین تحلیل وارونه‌ای دارند که اصولگرایان هر اتفاق و اعتراضی در کشور را آشوبگری و فتنه می‌دانند، یا مطلع هستند یا اینکه اطلاعی ندارند. ما هر سال دهها یا چه بسا صدها اجتماع مسالمت آمیز مردم را حتی بدون مجوز وزارت کشور داریم. شما اگر گاهی از جلو وزارت آموزش و پرورش یا وزارت صمت حرکت کنید خواهید دید عده ای جمع شدند و شعار می دهند و در مجموع معترض هستند. یا در مسأله موسسات مالی و اعتباری تا مدت ها شاهد اعتراض مالباختگان در مقابل مجلس و جاهای دیگر بودیم، اما هیچ موقع نتیجه این اعتراضات تخریب و شعار علیه نظام نبوده است. از این رو، با اینکه هیچ مجوزی برای آن اجتماعات صادر نشده بود، ولی نظام اعتراض آنها را به رسمیت شناخت. صدایشان را شنیده و مسائل آنها را حل کرده است.

- بنابراین ما یک حق اعتراض مشروع و قانونی داریم که نیازی به مجوز وزارت کشور هم ندارد. اعتراضی که نظام به رسمیت می شناسد همین است. اما یک حق قمه کشی و چاقوکشی هم هست که سران فتنه و دشمنان اسلام برای خود قائلند. مانند شورشی که در ۳۰خرداد سال ۶۰ انجام شد. ترورها و انفجارهایی که رخ داد و ۱۷هزار نفر از ملت ایران را کشتند. لذا حق قمه کشی با حق اعتراض متفاوت است. امروز اعتراض‌ها از سوی نظام به رسمیت شناخته شده و حتی مردم بدون اخذ مجوز دست به اجتماع می‌زنند.

- سران قوا دورهم جمع شدند و تدبیری به کار بستند. بعد از این تصمیم درباره سهمیه بندی بنزین، دولت نیاز به حمایت نظام داشت و این کار هم انجام شد. نظام در چنین مواقعی باید پشت دولت باشد. اگر این پشتیبانی را نکند که دولت ساقط می‌شود. نباید فراموش کنیم که این دولت، دولتی مشروع و قانونی است و با اینکه اشتباهات زیادی دارد اما نمی‌توانیم بگوییم تصمیم اخیرش اشتباه بوده است. اعتراض‌ها بیشتر به زمان و نحوه اجرای این طرح صورت گرفت که مسئولیتش با دولت بود.

امروز نیز دولت باید مسئولیت خود را در این رابطه بپذیرد. شما ببینید که در دولت قبل، همیشه رئیس جمهور می‌آمد و با مردم حرف می‌زد و به نوعی آنها را توجیه می‌کرد. مثلا درباره قطع اینترنت که آنقدر غوغا راه انداختند. در این وقایع هم اینترنت را قطع کردند تا اتصال سلطنت‌طلبان و منافقین با اتاق فرمان خود در خارج از کشور قطع شود.

متاسفانه یک عده ابله انتقاد می‌کنند که چرا اینترنت را قطع کردند. این مسأله ای مربوط به امنیت ملی است. نظام و دولت وقتی مصالح و منافع ملی مطرح می شود یکپارچه عمل می کند.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1328665

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بنزین احزاب سیاسی سهمیه بندی بنزین انتخابات مجلس یازدهم ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ بازار طلا و ارز دلار تعهدات ایران در برجام تلویزیون باشگاه استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۲۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شعاعی ظهر پنج‌شنبه در همایش روز شوراها که در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان بازوان قدرتمند در پیشبرد امور عمل می‌کنند، افزود: این بدان معنی است که مسؤولان نیز باید برای اینکه شوراها کارآیی خود را داشته باشند، یاری‌گر آن‌ها باشند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از اقدامات جدی دولت، تلاش برای توسعه و آبادانی کشور و نیز رفع مشکلات مردم بوده و تا به امروز گام‌های جدی در این خصوص برداشته است، تصریح کرد: دولت سیزدهم تلاش کرده است تا با توجه به اقتضائات هر سال، در امور مختلف فعالیت داشته باشد.

این مسؤول در ادامه با اشاره به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، این نام‌گذاری‌ها را بسیار هوشمندانه عنوان کرد و یادآور شد: شعار امسال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است، به همین خاطر با توجه به اهمیت شعار سال باید همه تلاش خود را برای تحقق آن به کار گیریم.

معاون عمرانی استاندار زنجان با تاکید بر اینکه یکی از رویکردهای جدی استان در همان روزهای آغازین سال جدید، اهتمام به تحقق شعار سال بود که در این راستا اقدامات قابل توجه صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: نمی‌توان شعار سال را محدود به همان سال دانست، بلکه باید همواره مورد تاکید بوده و برای تحقق آن در سال‌های آتی نیز تلاش کنیم.

شعاعی با بیان اینکه با مشارکت دادن مردم در امور به ویژه بخش تولید، شاهد تحقق عدالت اجتماعی نیز خواهیم بود، اضافه کرد: وقتی صحبت از توسعه به میان می‌آید، ناخودآگاه اذهان به سمت توسعه اقتصادی و اعداد و ارقام می‌شود، این در حالی است که نباید از توسعه اجتماعی که اصلی‌ترین شاخص و دارایی نظام است، فاصله بگیریم.

وی یکی از اقداماتی که دولت به جد به دنبال تحقق آن است، به سرانجام رساندن نهضت ملی مسکن دانست و با یادآوری اینکه اهمیت این موضوع به دلیل در ارتباط بودن آن با تولید و معیشت مردم دو چندان است، تصریح کرد: بی‌تردید این نهضت در دل خود جهش تولید را نیز جای داده است، به همین خاطر باید در راستای تحقق شعار سال بکوشیم.

کد خبر 6088489

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی: در سیاست های ضداینترنت تجدیدنظر کنید/ مردم خوبی ها را ارج می نهند
  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است